Metode de plata

Pentru a efectua plata, cumparatorul are la dispozitie trei metode: plata online cu cardul, plata prin transfer bancar si plata ramburs. Metoda de plata aleasa, va fi selectata de catre cumparator in pasii de finalizare a comenzii.

Plata online cu cardul se va efectua in momentul in care se finalizeaza comanda, prin procesatorul de plati BT Pay. Efectuarea platii necesita completarea unui formular cu informatiile despre card, in pagina securizata a procesatorului de plati. Sunt acceptate carduri de credit/debit emise sub sigla Visa(Visa, Visa Electron) si MasterCard(MasterCard, Maestro)

Plata prin transfer bancar se efectueaza dupa finalizarea comenzii si doar dupa ce cumparatorul primeste de la vanzator, factura pentru comanda plasata. Comanda se va expedia doar dupa ce plata efectuata este vizibila in contul bancar al vanzatorului.

Plata ramburs se efectueaza la primirea coletului, la adresa mentionata, de catre cumparator. *Aceasta metoda de plata este valabila doar pentru comenzile de pe teriroriul ROMANIEI

Se va plati contravaloarea ramburs curierului si acesta va elibera o chitanta pentru suma platita.

Nu sunt percepute alte taxe suplimentare decat cele afisate pe factura comenzii.