• Pret
    lei
     – 
    lei
    • 900lei
    • 1655lei

     Costumul popular de femei este reprezentativ neamului si portului romanesc. Romania este una din putinele tari din lume unde traditiile stramosesti mai sunt vii. Avem unul dintre cele mai frumoase si variate costume traditionale din lume.

     Costumul national de femei se prezinta aparent diferit de la o zona la alta, insa si-a pastrat o structura unitara in ceea ce priveste croiala, coloritul si ornamentatia. Cel mai mult pe straiele de femei vom intalni motive stravechi, geometrice si florale.

     Cele care mai poarta costumul popular de femeie gasesc poate povesti in aceste vesminte traditionale, pe langa incarcatura istorica si culturala. Pe vremuri fetele mosteneau de la mamele si bunicile lor nu doar arta de a realiza un costum traditional, ci invatau si rugaciunile care se spuneau inaintea torsului lanii, tesutului sau cusutului manual.

     Realizam de peste 30 de ani ii si costume populare de femei ( straie romanesti ). Toate costumele nationale realizate de noi sunt purtate de artisti, ansambluri populare sau iubitori de port popular si straie romanesti. 

     Aducem mai aproape de tine costumul traditional de femeie, pornind de la traditia straveche si adaugand mereu ceva nou.

     Alege sa porti un port popular, traditional romanesc, autentic, cusut cu migala de maini pricepute.